INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

General

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Explanation

rules, guide, updates
Voor je op een RPG begint is het belangrijk dat je begrijpt waar het over gaat. Zeker als het gebaseerd is op iets waar beide films en boeken van zijn. Of in dit geval, stripverhalen. Om het allemaal duidelijk te maken staan in dit forum een aantal topics met uitleg, waar hopelijk alles in staat wat je moet weten om rustig aan de slag te gaan.
1364vr dec 22, 2017 3:32 pm
Clyde Maddox Kerstevenement 2017
Geen nieuwe berichten

Feedback

questions, ideas
Als een nog altijd groeiende RPG waarderen wij feedback heel erg! Heb je een idee waar de site volgens jou beter van zou kunnen worden, dan horen we dat graag. Het maakt absoluut niet uit of het iets heel groots of slechts kleins is. Dat je mee denkt wordt altijd zeer gewaardeerd.
17119wo dec 13, 2017 10:49 pm
Horace Finnegan Discord
Geen nieuwe berichten

Lounge

chat, games, art, mini-rpg, birthdays, ads, bin
Iedereen die al eerder op een RPG heeft gezeten weet waar deze fora voor zijn. Hier kan je forumgames spelen, je creatieve uitspattingen laten zien, of gewoon socialiseren met je medeleden. Naast het RPG deel is dit altijd het gezelligste forum.

29229676wo sep 12, 2018 8:57 pm
Kallista Dore Firos Randomness talk
Geen nieuwe berichten

Introduce

introductions
Naast je personage is er nog iemand die we graag beter leren kennen: jijzelf. Wie ben je? Waar woon je? Hoe oud ben je? Wij verwelkomen vol plezier nieuwe leden en zijn zeer benieuwd naar het gezicht achter het karakter. Daarom kan je hier alles over jezelf vrij geven wat je aan ons durft te vertellen.
38361wo dec 21, 2016 10:48 pm
Blake Rosewood Insert original title
General Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies