INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel
 

 Lily Smith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lily Smith
Lily Smith
Class 2
Aantal berichten : 38

Character Profile
Alias: Fairy
Age: 18
Occupation:
Lily Smith Empty
BerichtOnderwerp: Lily Smith   Lily Smith Emptydo maa 24, 2016 5:47 pm

L i l y

-aka-
Fairy

GENERAL

₪ Naam: Lily Smith
₪ Bijnaam: Fairy
₪ Leeftijd: 18
₪ Sterrenbeeld: Ram
₪ Geboortedatum: Onbekende datum, beging van de lente
₪ Geboorteplaats: New Zealand

CHARACTER

₪ Sexuele oriëntatie: Bisexueel
₪ Karakter: Ongeduldig :: Optimistisch :: Enthousiast :: Impulsief :: Zorgzaam :: Nieuwsgierig

₪ Likes: Dieren :: Comfort :: Water :: Warmte :: Uiterlijk :: Grote vlechten :: Kleine vlechten :: Vlechten :: Meer vlechten :: Bloemen :: Insecten
₪ Dislikes: Haters :: Negativiteit :: Pessimisme :: Verdriet :: Stress :: Bad Hair Days

APPEARANCE

₪ Oogkleur: Bruin
₪ Haarkleur: Pastel
₪ Lengte: 170 cm / 10 cm
₪ Bouw: Slank
₪ Tattoos: Nee

MUTATION

₪ Mutatie: Truth Telling :: Size Shifting :: Fairy Wings :: Fairy Dust :: Animal Speech
₪ Alias: Fairy

₪Truth Telling₪

Dit kan ze op dit moment alleen met behulp van boeken en geschriften, maar haar mutatie ontwikkelt zich nog en als ze zal trainen kan ze het ook zonder hulp middelen. Deze mutatie houdt in dat wat ze zegt (of nu dus voorleest) waarheid wordt. Ze kan niet veel grote dingen veranderen, maar wel dingen, dieren en heel soms mensen tevoorschijn 'toveren' en zorgen dat er iets gebeurd wat anders niet gebeurd zou zijn. Als ze iets voorleest over bloemen, zullen diezelfde bloemen verschijnen, zolang ze zich het maar levendig genoeg kan voorstellen. Als ze leest dat er een glas viel, zal er in haar omgeving het dichtstbijzijnde glas vallen. Maar ze kan bijvoorbeeld niet zorgen dat bepaalde mensen met elkaar trouwen of dat er iemand doodgaat.
Wat dit echter wel inhoudt, is dat ze niet kan liegen over het verleden. De woorden zullen simpelweg niet over haar lippen komen.

₪Size Shifting₪

Lily is maar 10 centimeter groot, maar ze kan naar een menselijke grootte veranderen en terug. Alles wat ze aan heeft of vast houdt verandert met haar mee. Ze kan op deze manier dus ook voorwerpen steeds groter maken, als ze zelf op haar kleinst is en een voorwerp vastneemt en dan groeit. Ze kan elk formaat tussen de 10 centimeter en de 170 centimeter lang. Haar verhoudingen zullen echter altijd gelijk blijven.

₪Fairy Wings₪

Lily heeft twee paar vleugels aan haar rug. Twee beginnen naast elkaar iets onder haar schouderbladen en de andere twee, die kleiner zijn, direct daar onder. Met deze vleugels kan ze natuurlijk vliegen. Ze zijn echter wel erg fragiel, ze helen gelukkig ook, maar dat duur vrij lang, omdat elk krasje er recht doorheen gaat.
Ze kan haar vleugels zo op haar rug vouwen dat ze niet te zien zijn, op deze manier beschermd ze ze door ze tegen zich aan te dragen.

₪Fairy Dust₪

Ook creëert Lily constant Fairy Dust. Ze doet hier geen moeite voor, tenzij ze extra veel wil maken. Fairy Dust is een soort zacht schijnend poeder dat ontstaat in haar handen en om haar vleugels. Omdat het een soort licht afgeeft, zie je om Lily altijd een kleine lichtbundel.
Behalve licht geven kan Fairy Dust wonden en ziektes genezen. Grote wonden kosten meer tijd, en tot het genezen is, zul je het stof moeten blijven aanbrengen. Het stof is ook de reden dat Lily's vleugels kunnen genezen als ze beschadigd zijn. Het wast ook invloeden van de mutaties van anderen weg. Lily weet dit nog niet omdat ze nooit een andere mutant ontmoet heeft. Fairy Dust heeft ook de bekende eigenschap dat het dingen kan laten zweven, dit klopt, zolang je maar constant genoeg blijft toevoegen en niet zuinig bent. Het moet het hele voorwerp, of wezen, bedekken, anders werkt het niet.
De laatste functie die het stof bezit is die om zintuigen uit te schakelen.
Dit kan het alleen als Lily boos, bang of verdrietig is. Kortom, als haar emoties niet positief zijn. Ze kan dit bijvoorbeeld door het stof in je ogen te gooien, dan wordt je blind tot alle stofrestjes uit je ogen verwijderd zijn. Dit kan ook bij je oren, neus en mond. Huid is van lastiger omdat het zo'n groot orgaan is. Als haar emoties heel erg sterk en negatief zijn, kan ze wel een soort van Fairy Dust Bomb maken waardoor in die ruimte elk zintuig van iedereen tijdelijk is uitgeschakeld. Zelf is ze hier immuun voor. Dit komt alleen zelden voor omdat Lily altijd zo'n goed humeur heeft en heel vredelievend is. Bovendien is het erg moeilijk om Lily boos te krijgen.

₪Animal Speech₪

Lily heeft haar overleving eigenlijk alleen te danken aan haar vermogen met dieren te praten. Als ze slaapt kan ze namelijk niet vliegen, op de grond zou ze niet veilig zijn voor vleesetende viervoeters en in de bomen voor vogels. Ze wordt altijd wakker als een 10 centimeter groot/klein mensje met vleugels. Hierdoor zou ze nooit bij mensen kunnen hebben overleefd, aangezien mensen soms nieuwsgieriger zijn dan goed voor.. iedereen is.
Lily kan het eigenlijk met alle dieren goed vinden, maar met name met insecten. Dit komt omdat insecten haar formaat hebben en voor de natuur zorgen, en Lily is gek op de natuur.


FAMILY

Haar familie is onbekend. Lily kan zich alleen haar tijd is de bossen herinneren en kwam daar achter haar gaven. Als eerst kwam ze achter het Size Shifting, omdat het voor haar veel makkelijker bleek te zijn om klein te zijn. (Het kostte op de een of andere manier veel minder energie.

HISTORY

Lily neemt aan dat ze ooit een rups was, net als de vlinders, maar die kwamen uit een cocon en konden zich hun kindertijd wel herinneren, in tegenstelling tot haar.
In haar eerste levensjaren werd ze in bescherming genomen door bijen, ze was erg goed in het opbouwen van vriendschappen en ze raakte bevriend met bijna alle insecten, vogels en knaakdieren uit de omgeving. Grotere dieren waren er nauwelijks en slangen... aan slangen viel niet te beginnen. Slangen waren alleen geïnteresseerd in eten.
Toen ze dertien jaar oud was, wist ze nog steeds niet wat ze was, dus ging ze op avontuur om erachter te komen.
Dagen vloog ze rond, opzoek naar leads, tot ze bij een dorp kwam.

Lily vloog door een raam naar binnen, het was donker, maar er scheen een lichtje uit dat raam.
Er stond een gigantisch ding, waar een gigantisch hoofd onder een of andere lap vandaan stak. Het hoofd was precies als dat van haar, maar dan.. groter.. Lily ging ernaast zweven en bestudeerde het beter. Nu zag ze dat het hoofd iets dikkere wangen had, en een bredere neus.. De ogen van het hoofd waren gesloten, en het haar... Het haar was best mooi, maar het had niet dezelfde licht blauw paarse kleur als dat van haar.
Het meisje opende haar lichtbruine ogen en knipperde legen het licht dat Lily uitstraalde. Lily dook onder het grote object waar het kind op lag. Te laat natuurlijk, ze was allang gezien. Pas toen het hoofd haar ogen opende kreeg Lily een waarschuwend gevoel in haar buik.
Het meisje kwam haar object uit en bukte op de grond om Lily te zien. Ze vertelde dat ze niets kwaads in de zin had en dat ze Ellie heette. Ellie was zeven jaar en had een zus van zestien. Haar zus heette Anna. Anna geloofde niet dat wezens zoals Lily bestonden, maar Ellie wilde het al heel lang bewijzen. Ze wist wat Lily was. Een Fairy. Ze had zelfs boeken over Fairies en las Lily eruit voor. Ze leerde van alles over de wezentjes. De theorieën over hun geboorte liepen ver uiteen, maar ze was nooit een rups geweest.
Lily bleef die nacht bij Ellie en Ellie leerde haar de namen van alle vreemde dingen in de kamer. Het grote object waarop ze had geslapen heette bijvoorbeeld een bed. Het meisje mocht haar aan haar zus laten zien, en dat deed ze ook, de volgende dag.
Anna was eerst heel verbaasd, maar wende snel aan het idee.
De zusjes wilden haar naam weten, maar die had ze niet, dus gaven zij haar een naam. Lily Smith.
Lily omdat ze het mooi vonden en Smith omdat het hun eigen achternaam was en ze zo even niets beters konden bedenken. Maar Lily was er meer dan blij mee.
Ze bleef bij hen wonen en ontdekte al haar mutaties, ze kreeg ze steeds beter onder de knie.
Na ongeveer een jaar ging ze weg. Ze wilde de wereld ontdekken waarover ze zoveel geleerd had. Ze was nou eenmaal nieuwsgierig, dus dit deed ze. Drie jaar later ontmoette ze een groepje mensen dat haar vertelde dat ze mutanten waren, en zij ook. Dit ging er eerst niet in bij haar, want ze was immers een Fairy, maar uiteindelijk heeft ze het geaccepteerd. Ze wilde sowieso wel mee naar hun eiland. Stiekem vind ze nog steeds dat ze een Fairy is en geen mutant, maar dat houdt ze voor zich.

Faceclaim: Kirsten Zellers

_________________
Lily Smith 29579xl
Loreyna Rodgers - Lily Smith - Felix Lemaire

PicSpam:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
Clyde Maddox
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
Lily Smith Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lily Smith   Lily Smith Emptyza maa 26, 2016 4:42 pm

Lily Smith Accepted1_by_wooschie-d7o3s53
Hierbij ben je Class 2.

_________________
Lily Smith Tumblr_nc2g277f2v1rd7b1vo8_r3_250
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lily Smith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: