INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel
 

 Kallista Dore Firos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kallista Dore Firos
Kallista Dore Firos
Class 2
Aantal berichten : 429

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
Kallista Dore Firos Empty
BerichtOnderwerp: Kallista Dore Firos   Kallista Dore Firos Emptyvr nov 04, 2016 9:38 pm

Character Sheet

Basepersonality


Name: Kallista Dore Firos

Nickname: Kalli

Character: Funny – Silent – Cute – Strong Sense of Justice


Second Personality


Name: Pyralis Adara Vintra

Nickname: Pyra

Character: Cold – Troublemaker – Player – Outgoing – Loud – Arrogant


More Information


Alias: Téra

Sex: Vrouw

Birth Date: 29 februari 2016

Birth Place: Lipsi, Griekenland

Appearance:

1m72

Bruin haar

Blauwe ogen

Slank

Tattoo op haar zij met het woord ‘Téra’


Mutation:


Molecule Manipulation:

Advantage:

Pyra is in staat om materialen te verplaatsen binnen een bepaalde ruimte in alle richtingen zonder enig fysiek contact. Doordat deze actie plaatsvindt op een moleculair niveau kan ze objecten ook door andere objecten heen verplaatsen. Ze is ook in staat om de moleculen op zo’n manier te doen splitsen dat de objecten desintegreren, dit vergt echter wel zeer veel concentratie. Deze mutatie werkt op elke molecule, dus ook de moleculen waaruit de mens opgebouwd is.

Disadvantage:

Indien Pyra haar concentratie verliest tijdens het gebruiken van haar mutatie kan het gebeuren dat het object in het wilde weg begint te bewegen en niet meer te stoppen is zonder een fysieke tussenkomst. Indien ze zich teveel concentreert of nonchalant met haar mutatie omgaat kan ze materialen desintegreren zonder dit te willen, dit geldt ook voor mensen.

Limitation:

Pyra is niet in staat om volledige mensen te beïnvloeden. Ze is enkel in staat om specifieke delen van het lichaam te beïnvloeden, hoofdzakelijk de ledematen en het haar.

The Other Personality:

Kalli is in beperkte mate in staat om objecten te verplaatsen maar deze mutatie is onderontwikkeld wanneer zij in de voorgrond staat.


Emotional Manipulation:

Advantage:

Kalli is in staat om de emoties van mensen te beïnvloeden in welke richting zij maar wilt. Dit doet ze doormiddel van magnetische golven die inwerken op de hersenen. Ze is ook in staat om pijn weg te nemen bij personen die zich hiervoor openstellen of die een zwakke barrière hebben.

Disadvantage:

Wanneer Kalli de emoties van een persoon beïnvloed ondervindt zij enige druk op haar eigen hersenen. Wanneer zij een te zware of diepgaande emotie probeert op te roepen zal die druk grote proporties aannemen en dat kan leiden tot bloedneuzen, koorts of in extreme gevallen flauwvallen.

Limitation:

Kalli is niet in staat om emoties te veranderen die te maken hebben met liefde. Deze hebben namelijk ook te maken met feromonen en deze kan zij niet beïvloeden. Dit betekend dat ze niet in staat is om verliefdheid te genereren of te verbreken.

The Other Personality:

Pyra is enkel in staat om emoties in kleine mate te beïnvloeden, al heeft ze een betere grip op de emotie lust dan Kalli.


History:

Calli werd geboren op het kleine eilandje Lipsi, gelegen in Griekenland. Ze werd grootgebracht in een zeer Christelijk gezin met strenge regels en een hele boel normen en waarden. Ze was gelukkig en had vele vrienden dankzij haar opgewekt karakter en behulpzame natuur. Haar ouders leken ook gelukkig voor de buitenwereld maar binnenshuis speelde er een ander scenario.

Kalli’s ouders hadden vaker ruzie rond de keukentafel dan dat ze samen aten rond diezelfde tafel, ze hadden ruzie over veel dingen maar meestal gingen de luidruchtige discussies over de opvoeding of aangeleerde manieren die Kalli meekreeg van haar moeder of vader.

Op achtjarige leeftijd kwam Kalli thuis op het moment dat haar vader zijn koffers aan het nemen was, nadat ze hem vroeg of hij op reis ging kreeg ze te horen dat haar ouders gingen scheiden. Haar vader wist haar ook te vertellen dat hij iemand nieuw had leren kennen die hij liever zag dan haar moeder en dat hij dus niet in staat was om haar met hem mee te nemen. Nadat de hij de deur achter zich had toegetrokken kwam de buurvrouw naar Kalli’s moeder en probeerde haar te kalmeren haar maar de vrouw was ontroostbaar en huilde tot ze geen tranen meer overhad.

Pas na die dag veranderde Kallista’s leven volledig. Haar moeder sprak amper nog tegen haar maar telkens ze iets zei werd er voor de zoveelste keer vermeld dat haar vader haar moeder verlaten had omdat Kalli slechte manieren toonde. Na enige tijd was dat het enige dat ze nog hoorde van haar moeder, haar tantes, haar buren en zelfs van haar vele vrienden. Kalli begon zich terug te trekken in zichzelf als gevolg van alle beschuldigingen en splitste haar persoonlijkheid in twee delen, zo ontwaakte Pyralis.

Ook Kalli’s eerste mutatie stak de kop op. Pyra bleek in staat te zijn om objecten te verplaatsen zonder aan te raken en na enige tijd was ze in staat om diezelfde objecten te laten verdwijnen. Hierdoor duurde het niet voor haar moeder angstig werd van haar en haar ‘Téra’ begon te noemen wat een verkorte versie is van het Griekse woord Téras wat monster betekend. Maar omdat haar moeder geen gezicht wou verliezen hield ze Kalli, of beter gezegd Pyra, steeds binnenshuis behalve als zij naar school moest.


Pyralis heeft vijf jaar de macht in handen gehad en had iedereen in het kleine Lipsi doen geloven dat de vrolijke Kalli al lang verdwenen was tot ze op een dag van de trap viel en bewusteloos raakte. Enkele minuten later opende niet Pyra maar Kalli haar ogen met een brede glimlach.

Waar Kalli ook ging, mensen reageerde automatisch op haar emotie. Als zij vrolijk was, lachte iedereen rondom haar. Als ze zich bezeerde, huilde iedereen rondom haar. Al snel werd het duidelijk voor Kalli dat het niet was dat mensen op haar emotie reageerde maar dat zij de emotie van andere controleerde. Doorheen de volgende vier jaar werd Kalli steeds behendiger in het controleren van haar mutatie en kreeg ze steeds meer en meer emoties onder de knie. Zo kon ze emoties doen omslaan naar geluk, jaloezie, verdriet, woede, en zo veel meer. Ze slaagde er zelfs in om meerdere gevechten uit te lokken. Het verschuiven van objecten bleef bij Kalli echter beperkt tot zeer kleine afstanden.


Elke keer Kalli een emotie voelde waarvan ze zich wou verstoppen greep Pyra de kans om de bovenhand te nemen waardoor ze voor haar omgeving al snel bipolair begon te lijken aangezien ze van gelukkig en openhartig naar gesloten en koud ging en weer terug te volgende dag.

Na enkele bezoekjes aan de psychiater werd er Dissociatieve Identiteitsstoornis, beter bekend als DIS, vastgesteld. Dit is hoogstwaarschijnlijk ontstaan als gevolg van de scheiding van haar ouders en de rake woorden van haar moeder en omgeving.
Pyra behield de volledige controle over de eerste mutatie maar slaagde er enkel in om mensen kleine veranderingen in emotie te doen voelen.


• Kallista Dore Foris & Parylis Adara Vintra •
• Two souls in one body •

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver Marron
Oliver Marron
Class 3
Aantal berichten : 1112

Character Profile
Alias: Crucio
Age: 24
Occupation:
Kallista Dore Firos Empty
BerichtOnderwerp: Re: Kallista Dore Firos   Kallista Dore Firos Emptyvr nov 04, 2016 10:34 pm

Kallista Dore Firos Accepted1_by_wooschie-d7o3s53
Hierbij ben je Class 2.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kallista Dore Firos
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: