INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel
 

 Riley Jensen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riley Jensen
Riley Jensen
Class 3
Aantal berichten : 27

Character Profile
Alias: War
Age: Looks 17
Occupation: Sassy Rebel
Riley Jensen Empty
BerichtOnderwerp: Riley Jensen   Riley Jensen Emptyzo nov 26, 2017 5:44 pm

Riley Jensen

When He broke the second seal, I heard the second living creature saying, “Come.” And another, a red horse, went out; and to her who sat on it, it was granted to take peace from the earth, and that men would slay one another; and a great sword was given to her.

General Information

Name: Riley Jensen
Nickname: Ri
Alias: War

Sex: Vrouw
Sexuality: Biseksueel

Birth Date: Onbekend • Lijkt 17 te zijn
Birth Place: Onbekend

Faceclaim: Camila Mendes
Height: 1m57
Hair colour: Zwart
Eye colour: Bruin
Built: • Petite • Athletisch • Vrouwelijk •
Scars: Over haar gehele lichaam maar hoofdzakelijk op haar bovenlichaam.
Twee vallen echter sterk op: één groot op haar rug en één lang op de linkerzijde van haar hals

Piercings: None
Tattoos: ‘To build a home’ onder haar rechterborst

Personality

• Charming • Calm • Patient • Jealous • Stubborn • Impulsive • Rebellious • Sadistic •

Likes: Zwaardgevechten, uitgaan, chocolade, chaos & oorlog
Dislikes: Verveling, groenten & vredesverdragen (zeker dat van Versailles)

Mutation: War

War behoort tot een select groepje die door de jaren heen de stempel Four Horsemen gekregen hebben. Zij veroorzaken bijna al het slechte dat rondgaat in de wereld dat niet puur door menselijk egoïsme veroorzaakt wordt. Zelf is ze de personificatie van oorlog in zijn geheel.

De ruiter van het tweede paard vertegenwoordigt oorlog of massaslachting, ze kreeg de kracht om vrede van de aarde te ontnemen en om mannen elkaar te laten verslaan. Aan haar werd een groot zwaard gegeven dat ze omhooghield alsof ze klaar was voor eender welke strijd. Het zwaard kan oorlog veroorzaken of een oorlogsverklaring ondertekenen.

Aspect of being War

• Wars Descend • Blade of Chaos • Ruin •

Wars Descend

Riley is in staat om vrede te ontnemen van één of verschillende groepen mensen. Op deze manier kan ze oorlog of veldslagen veroorzaken. Om deze strijdvaardigheid los te weken bij beide partijen moet er echter wel reeds enige reden – al dan niet een goede reden, zijn voor vijandigheid. Het verspreiden – net als het opnemen, veroorzaakt voor een verkleuring van Rileys iris. Deze gaat van mooi egaal bruin naar gloeiend rood. Een eigenschap die voor onbekenden vaak zeer angstaanjagend kan overkomen. Dit deel van de mutaties kan manifesteren op verschillende manieren.

Een zeer fijne rode mist kan zich verspreiden vanaf haar lichaam. Deze mist kan zonder enige moeite binnendringen in het lichaam van honderden mensen tegelijkertijd, hun strijdlust zal aangewakkerd worden en op die manier zal er een veldslag ontstaan van ongekende grootte aangezien dit afhankelijk is van de hoeveelheid mensen die zich rondom bevonden. Het is echter onmogelijk om op die manier een oorlog te starten in de moderne wereld, dit omdat in grote steden duizenden mensen opeengepakt zitten als sardienen in blik en het ontketenen van haar mutaties niet het gewenste effect zou hebben daar duo’s simpelweg elkaar zouden afslachten. War is echter wel in staat om de radius van de mist aan te passen naar haar wensen, zo zou ze ook een bargevecht of zelfs een maritale ruzie kunnen starten al houdt ze zich niet bezig met kleinschalige projectjes daar dit een verspilling is van haar mutatie in haar ogen.

War is in staat mensen te manipuleren en beïnvloeden met behulp van woorden. Enkele woorden van haar zijn in staat om een zeker idee of strijdvaardigheid in te planten bij haar gesprekspartner, dit doordat er chaos verweven zit in haar woorden. Het is iets dat vanzelf gaat wanneer het gespreksonderwerp zich verplaatst naar strategie of oorlogvoering. Zelfs wanneer mensen haar aanspreken over een simpel meningsverschil kost het haar een extreme hoeveelheid wilskracht en kalmte om te voorkomen dat enige hoeveelheid chaos meereist op haar woorden.

Een andere manier van mensen beïnvloeden is vele keren meer potent dan het spreken. Aangezien chaos aanwezig is in elke cel van haar lichaam bevindt het zich ook in eender welke lichaamsvloeistof en dit in een zeer geconcentreerde vorm. Dit betekent dus dat een simpele kus een eenvoudig persoon zou kunnen omvormen tot de volgende dictator en seksuele acties kunnen een oorlog ontketenen. In tegenstelling tot de chaos verweven in haar woorden is ze niet in staat om die aanwezig in haar cellen tegen te houden of af te zwakken. Personen met een mutaties nauw verwant aan haar zijn echter minder gevoelig aan de geconcentreerde hoeveelheid chaos en de drie andere Horsemen zijn volledig immuun aangezien zij gemaakt zijn om ten alle tijden samen te werken.

Blade of Chaos

Een mooie naam voor het zwaard dat deel uitmaakt van War als een geheel, een wapen dat ze naar eigen wil kan doen opdoemen. Haar zwaard is gemaakt uit een materiaal dat alle soorten chaos opvangt en hiermee zijn eigen kracht oplaadt.  Het heeft het uitzicht van een Middeleeuws gevechtszwaard maar dan groter en breder met een glans op zijn kling die normaal niet aanwezig zou mogen zijn op een wapen dat al zo vele mensen het leven gekost heeft. Het heeft een zeer zwaar gevest dat voor een normaal persoon bijna onmogelijk zou zijn om enige tijd te dragen – laat staan tijdens een gevecht. War is echter in staat om het zwaard met een zeker elegantie en vlotheid te hanteren omdat het wapen speciaal gemaakt is om zich aan te passen aan de hoeveelheid kracht zij erop uitoefent en het gevest is gevormd naar haar hand. Naast het opladen van het zwaard is chaos ook in staat om Wars mutatie op te laden, chaos kan komen in de vorm van gevechten maar ook de sfeer die hangt in een feestzaal wanneer jongeren – of ouderen, aan het uitgaan zijn voldoen ook aan haar noden. Dit laatste omdat er een zeker chaos of spanning aanwezig kan zijn in zo een drukbezet gebouw. De aanwezigheid van het zwaard – wanneer deze volledig 'opgeladen' is, kan een druk leggen op troepen of strategisten wat op zijn beurt een oorlog kan ontketenen of het opstellen en ondertekenen van een oorlogsverklaring kan versneller.

Ruin

Ruin is het paard dat al sinds het begin van tijd, het begin van haar herinneringen aan haar zijde is. Hun band is immens sterk en hij staat altijd klaar om haar te beschermen en om haar te helpen. Het is haar enige manier van transport over uiterst lange afstanden en hij is ten alle tijden aan haar zijde in één van zijn vele mogelijke vormen. Meestal is Ruin onzichtbaar, War is in staat zijn energie te voelen maar hij is niet zichtbaar voor haar noch voor andere mensen. Ze is in staat hem in eender welke vorm op te roepen maar Ruin is zeer wispelturig van karakter en ondanks het feit dat zij hem oproept als een kat kan hij er zelf na enkele luttele seconden voor kiezen om te veranderen in een vos. Een vos is namelijk zijn favoriete vorm na een paard, dit omdat het natuurlijke karakter van een vos hem aanspreekt en natuurlijk de kleur gepaard gaat met zijn originele vorm. Hij verschijnt echter ten alle tijden in een vorm met een toepasselijke kleur variërend van donkeroranje tot helrood. Zijn paardenvorm is de meest spectaculaire vorm waarin hij zich vertoont en ook zijn originele vorm. Het paard is breder en groter dan het gemiddelde paard en zijn kleur is een helrode kleur die bijna onnatuurlijk lijkt. Zijn kleur lijkt altijd te verwijzen naar de hoeveelheid bloedvergiet hij en War reeds veroorzaakt hebben.

Death’s Scythe

War bezit een oneindige levenskracht wat er voor zorgt dat ze van de meest gruwelijke wonden kan genezen, al heeft die zeer veel tijd nodig en kan het genezingsproces en weg vol pijn zijn. Theoretisch gezien zou ze kunnen blijven leven tot de wereld zelf vergaat maar ze heeft wel een zwakte die haar leven vroegtijdig zou kunnen eindigen en dat wapen is ten alle tijden in de handen van één van haar metgezellen. Deaths zeis is een wapen met een zware connotatie, niet enkel voor een simpele mens of mutant maar ook voor haar en de andere twee Horsemen. Daar hij de macht heeft om hun leven te eindigen is hij ook degene die de macht heeft over hen en hen naar zijn wens kan oproepen al heeft War wel de keuze – die ze afdoende gebruikt, om al dan niet te reageren op zijn oproep.

History

War is al zeer lang aanwezig op deze aarde en heeft al een hele hoop meegemaakt in die vele eeuwen. Haar grootste stempels op de geschiedenis zijn echter zeer duidelijk te herkennen wanneer men een geschiedenisboek openslaat. Het is echter opvallend hoe men in de laatste eeuw een nadruk heeft weten leggen op haar werk – waar ze trouwens enige trots voor voelt. Dit en zo veel meer wordt stuk voor stuk uit de doeken gedaan in ’The Four Horsemen of the Apocalyps.’.

Na een typerende opwakkering van haar jaloezie en rebellie heeft War zich afgesplitst van de anderen enkele eeuwen geleden. Sindsdien heeft ze hen niet meer gezien en ze verkoos bij elke oproep weer om met alle macht te proberen het te negeren. Op deze manier heeft ze er honderden jaren alleen voor gestaan, dit terwijl ze de kunst van haar mutatie bleef verfijnen. Dit kon ze echter niet zonder oorlogen te starten, dankzij alle oorlogen en geschillen op de wereld – veroorzaakt voor haar of door het egoïsme van de mens, was er ook geen tekort aan chaos waardoor zij steeds op haar toppunt van kracht kon blijven. Het kwam echter als een verassing wanneer de Westerse wereld haar aandacht opnieuw trok, vervelende verdragen hielden de vrede daar normaal in stand.

Een simpel eiland veroorzaakte zo’n grote hoeveelheid chaos dat ze niet anders kon dan een kijkje gaan kijken en terwijl ze toekeek van op een afstand met een kleine grijns op haar gezicht drong het tot haar door dat die personen aan haar voeten behoorden tot een groep waartoe zij misschien ook gerekend kon worden. Het duurde echter niet lang voor het kleine stukje land, ooit groen en bloeiend gereduceerd tot een miserabel stukje grond bezaaid met brokstukken en as met hier en daar smeulende brandhaarden, opnieuw helemaal rustig – maar ook leeg, was. Haar interesse was getrokken door de grote groep personen die gevlucht waren, al helemaal omdat ze op die moment niets beters te doen had, ze had elke oorlog reeds bezocht en ze had niet meteen zin om een nieuwe te starten – dit omdat de mens voldoende in staat was dit zelf te doen.

In het midden van een door oorlog verscheurde wereld lag het kleine Zwitserland – een land waarvoor War een zeker misnoegen voelde, en dat was precies het land waar ze de resterende mutanten heen gevolgd was. Zij allemaal op zoek naar vrede en rust, War op zoek naar chaos ondanks het feit dat zij tijdelijk een rustigere periode doormaakte.
• You who have seen WAR, never stop seeing me.•
• Because I'm the one who decides who's left, not right. •

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Simon Defoe
Simon Defoe
Moderator
Aantal berichten : 126

Character Profile
Alias: Cygnus
Age: 17 hihi
Occupation:
Riley Jensen Empty
BerichtOnderwerp: Re: Riley Jensen   Riley Jensen Emptywo dec 06, 2017 8:59 pm

Riley Jensen Accepted1_by_wooschie-d7o3s53
Hierbij ben je Class 3.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riley Jensen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: