INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel
 

 Brimstone Varlow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brimstone Varlow
Brimstone Varlow
Class 3
Aantal berichten : 148

Character Profile
Alias: Tooth
Age: 20yo
Occupation:
Brimstone Varlow Empty
BerichtOnderwerp: Brimstone Varlow   Brimstone Varlow Emptyma jan 19, 2015 9:25 pm

Brimstone Varlow
Charactersheet


Basic Information

Name: Brimstone Varlow

Nickname: Brim

Character:
• Vriendelijke • Oprecht • Flapuit • ‘Robin Hood’ • Muurbloem •

Alias: Tooth

Sex: Man

Birth Date: 24 juli 2016

Birth Place: Londen, Groot-Brittannië

Appearance:
• 1m78 • Bruin haar • Groene ogen • Breed • Licht gespierd •


Mutations

Snake transformation:

Advantage:

Brimstone’s lichaamsbouw verandert volledig in zijn mutatie. Zijn schouderbladen lijken zich wel te draaien en komen naar buiten. Aan zijn onderrug vormt zich een staart die eindigt in een vlijmscherpe punt. De huid rond zijn gezicht, hals, armen en bovenlichaam verandert in schubben die een olijfgroene kleur hebben. Wanneer Brimstone zijn gif in zich naar boven haalt worden de schubben felgroen. Zijn ogen krijgen een gelige kleur zoals een slang en natuurlijk ook de kenmerkende smalle iris. Ook zijn tong splijt in twee. Zijn scherpe hoektanden kan hij uitklappen. Wanneer hij dit niet wil, liggen ze gewoon tegen zijn gehemelte. Zijn tanden hebben de vorm van een solenoglyf slang. (Zijn hoektanden zijn ook aanwezig buiten zijn gemuteerde vorm.)


Disadvantage:

Wanneer Brimstone zich in zijn gemuteerde vorm hebben zijn ogen een zekere aantrekkingskracht, maar de persoon die hem te lang in de ogen kijkt zal verlammen. Des te langer men in zijn ogen kijkt, des te erger de verlamming. Door de aantrekkingskracht eindigen de meeste mensen als een plant die enkel nog kunnen knipperen.

Zijn geschubde huid aanraken is ook niet zonder risico. De schubben lijken uit zichzelf een gif af te scheiden. De huid van de persoon die zijn olijfgroene huid aanraakt zal zijn straktrekken rond het lichaam, vooral rond het gezicht. De zalmroze kleur van de huid trekt weg tot een dof grijs en uiteindelijk scheurt het op sommige plekken open. Het is een afschuwelijk gevoel waardoor velen hun huid er zelf willen aftrekken. Echter is dit niet blijvend. Wanneer de huid zich weer langzaam lost verliest de persoon in kwestie tijdelijk zijn zicht. De blindheid trekt na enkele dagen weer weg.
Hij kan dit gif ook toepassen door iemand te bijten.

Brimstone kan zijn eigen gif ongedaan maken met behulp van de punt aan zijn staart. Dit vergt heel vele energie van hem en het zorgt ervoor dat het gif zich op hem uitwerkt. Zijn huid trekt dan samen en zijn zicht wordt helemaal wazig.Snake view:

Advantage:

Brimstone kan zijn zicht wijzigen tussen normaal zicht en hittegevoelig zicht. Ook kan hij in  het donker zich perfect oriënteren doordat hij voorwerpen rond hem voelt. Hij voelt de vibratie of  de temperatuur om zo de weg te vinden.


Disadvantage:

Wanneer hij zijn hittegevoelig zicht gebruikt ziet hij met zijn gewoon zicht niet direct alles goed, maar wazig.History

Brimstone is opgegroeid in een kleine 3-kamer rijhuis in het hartje van Londen, Groot-Brittannië. Hier woonde hij samen met zijn beide ouders, zijn tweeling zusje en zijn zwaar gehandicapt broertje. Aangezien er een kamer te weinig was, sliep Brimstone elke dag op de bank in de woonkamer. Het huis was niet voorzien voor een rolstoel, dus was het Brimstone zijn taak om Will overal naar toe te dragen. Zijn moeder had een slechte rug, zijn zusjes waren te jong en zijn vader was een dronkaard.

Elke dag wanneer Brimstone naar school vertrok was hij nooit zeker hoe hij zijn moeder zou aantreffen. Buiten bewustzijn, met een hersenschudding of met een bloedende arm. Door de drankproblemen van zijn vader was niemand in huis nog langer veilig. Meestal beschermde Brimstone zijn moeder, maar wanneer hij niet thuis was kon het wel eens lelijk worden. Al verschillende keren is de naar spoed moeten gaan. Telkens vertelde ze de verpleegsters dat ze onhandig was of dat ze was gestruikeld over het speelgoed van haar kinderen. Niemand in de stad wist wat er echt gebeurde in Hawkwood Mount 3.

Will, zijn gehandicapte broer, was alles voor Brimstone. Elke dag na school ging hij naar zijn kamer en sprak met hem of speelde een spel met hem, ook al kon Will niet meespelen. Zijn vader stak het altijd op zijn moeder dat ze een ‘misvormde’ zoon hadden, maar Brimstone wist beter. Nadat zijn vader weer eens zat thuis kwam, brak er een ruzie uit op de tweede verdieping. Zijn moeder verloor na een slag haar evenwicht en viel van de trap naar beneden. Een dag later moest er in het ziekenhuis met spoed een keizersnede worden uitgevoerd, maar voor het kind, Will, was het al te laat.

Op een dag kwam Brimstone door de voordeur en hij hoorde luid geschreeuw komen uit de eerste kamer links, Will’s kamer. Toen hij de deur open duwde zag hij hoe zijn vader Will omhoog tegen de muur hield terwijl hij herhaaldelijk zijn vuist tegen het kind zijn wang plantte. Dat was de druppel dat de emmer deed overlopen voor Brim. Hij trok zijn vader van Will af en drukte hem tegen de grond. Brimstone veranderde in zijn mutatie en dwong zijn vader hem in de ogen te kijken, toen sloeg hij zijn tanden uit en beet hem. Zijn vader kermde van de pijn op de grond terwijl Brimstone gevoelloos toekeek. Zijn moeder had haar handen voor haar mond geslagen en keek bewegingloos toe. Het werd stil in de kamer, een kleine kreet ontsnapte uit zijn moeder haar mond voor ze bij haar man wenend neerknielde. Brimstone ging naar zijn broertje, zette hem terug in de rolstoel en verzorgde zijn wonden. Vanbinnen was hij zelf nog in shock van wat er net was gebeurt.

Twee dagen later vertrok Brimstone uit huis, hij voelde zich een bedreiging voor zijn familie en koos voor de veilige uitweg. Hij leefde al 2 weken op straat wanneer het de begrafenis van zijn vader was. Zijn moeder kon de ziekenhuisrekeningen niet blijven betalen en besloot om de stekker uit te trekken. Brimstone stond op een afstandje te kijken hoe de kist naar binnen werd gedragen. Will zag hem staan en begon brommende geluiden te maken. Brim glimlachte eens, maar wist dat hij daar weg moest.

Nog steeds heeft hij een kleine pasfoto van Will en een kleine familiefoto in zijn portefeuille zitten. Hij zag zijn familie doodgraag, maar kon niet langer bij hen blijven, nu zijn mutatie buiten was gekomen. Ook heeft hij een dogtag rond zijn nek hangen met de naam, geboortedatum, geboorteplaats en het teken van het sterrenbeeld van zijn broertje: Will Varlow, 29/01/2026, Londen.

• The snake •
• will find the way. •

_________________
Brimstone Varlow Auqqrzapqwcj1 Brimstone Varlow Ltuvn0kqqxetz Brimstone Varlow Kchdg2psn5ozy
“There are poisons that blind you, and poisons that open your eyes.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Brimstone ♥:
 


Laatst aangepast door Brimstone Varlow op vr nov 18, 2016 2:12 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
Jamie Nicholls
Aantal berichten : 1137

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
Brimstone Varlow Empty
BerichtOnderwerp: Re: Brimstone Varlow   Brimstone Varlow Emptywo jan 21, 2015 11:29 pm

Brimstone Varlow Accepted1_by_wooschie-d7o3s53
Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came

Brimstone Varlow Sig1_by_wooschie-d9t2usg
he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Brimstone Varlow YGQs0o9Brimstone Varlow Y7bwzxl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.forumactie.com/
 
Brimstone Varlow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: