INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Ruins of Genosha

 
TopicsBerichten
Laatste bericht

Government Property

 
Geen nieuwe berichten

Government Property871ma mei 29, 2017 10:50 pm
Arianna Kinsley Stuart the cause is hidden, but the result is well known.

School - Ground

 
Geen nieuwe berichten

Schoolyard

Wanneer er geen les gegeven wordt, zijn er meerdere dingen die je kan doen. Je kan jezelf opsluiten in je kamer, een boswandeling maken, of je gaat chillen op het schoolplein met de andere leerlingen. Er is altijd wel een groepje leerlingen te vinden bij de fontein of relaxend bij een muur.

93795di aug 15, 2017 8:00 pm
William Ventura Nothing Scares Me Anymore [&Lorelei]
Geen nieuwe berichten

Living Room

Omdat de leerlingen al hun tijd op de school doorbrengen en geen 24 uur per dag aan lessen kunnen zitten zijn er ook ruimtes waar ze kunnen uitrusten en een gewoon tienerleven kunnen leiden. De woonkamer is daar erg populair voor, met zijn banken en tafels om aan te zitten en zelfs een tv met alles er op en er aan.

71653di sep 26, 2017 9:21 pm
Brimstone Varlow Avalanche
Geen nieuwe berichten

Cafeteria

Met alles is rekening gehouden op de school. Zo is er ook een grote eetzaal waar voor ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes gezorgd wordt. De koks zorgen dat er altijd iets is wat je lekker vindt. En zo niet, dan maken ze het zo voor je. Hier valt de getalenteerde en vooral lieve Céline Lorraine te vinden!

95830zo okt 08, 2017 12:21 am
Aly Elsevier [PLOT] The island is bleeding out
Geen nieuwe berichten

Offices

Behoefte aan een gesprek? Hier zijn de kantoren te vinden van Jamie Nicholls, Jean Grey en Norah Morgan. Wees niet bang en klop gerust aan, de deur zal altijd voor iedereen open staan. En bovenal zal niemand van de docenten je gaan beoordelen, wat er ook maar aan de hand is.

1695ma aug 08, 2016 10:28 am
Peggy Carter i'm feeling hunted & norah
Geen nieuwe berichten

Classrooms

In deze gangen vallen de klaslokalen van álle docenten te vinden en zo ook het magazijn en de kluisjes. Hier vallen onder andere deze lokalen te vinden: de creative class van Eleanor Birdy, de multi language class van Valentina Sandrigo, de music class van Damian Youth, de biology class van Jamie Nicholls, de science class van Victoria Chambers en de physical education class van Damian Youth en zijn stagiair Clyde Maddox.

57437zo aug 20, 2017 11:38 am
Lorelei Vagner I need somebody -- Help -- Not just anybody [&Judas]
Geen nieuwe berichten

Library

Studeren ligt niet iedereen, maar zij die er echt hun tijd in steken zal je ooit in de bibliotheek terug kunnen vinden. Er staan ontelbaar veel boeken over elk onderwerp dat je je kan voorstellen. Heel opmerkelijk is de sectie die over mutanten gaat, waar meestal toch wel wat meer boeken weg zijn dan bij de andere secties.

51462vr mei 05, 2017 4:54 pm
Wren Máraz Don't judge a book by its cover, bro [& Wren]
Geen nieuwe berichten

Hospital Room

Als er een gevecht heeft plaatsgevonden, de training ging mis of een mutant had zijn hand per ongeluk uit laten schieten met een misplaatste vuurbal, dan is hier de ziekenzaal. Hier is vierentwintig uur toezicht en verzorging.

42580zo maa 12, 2017 10:37 pm
Arianna Kinsley Stuart And you appear just like a dream to me || &Maurim
Geen nieuwe berichten

Indoor Sports Centre

Ook is er in de school een kleine sportruimte voor de fanatiekelingen die zich liever uitsloven op een lopende band dan rondjes te rennen in de gymzaal of op het sportveld. Hier vallen Damian en Clyde ook te vinden. De apparaten zijn namelijk voor serieus gebruik en niet voor fysieke vernieling. De ruimte is altijd beschikbaar en is gelinkt aan de gymzaal.

1599wo mei 03, 2017 9:59 am
Salina Dietrich Singing, get up and get up, yeah nobody cares / open

School - First Floor

 
Geen nieuwe berichten

Bedrooms

Voor een goede nachtrust is een goed bed nodig. Daarom zijn er genoeg slaapkamers voor alle leerlingen in de school en is er zelfs ruimte voor meer. Deze luxe slaapkamers mogen de leerlingen naar eigen smaak indelen. De meeste slaapkamers zijn voor twee of drie personen, al zijn er ook kamers voor mutanten die echt niet met anderen in een kamer kunnen verblijven.

1952076vr sep 08, 2017 2:27 pm
Dennimae Elscot Every now and then we fall apart [Denni]
Geen nieuwe berichten

Lounge

Voor als de woonkamer te druk is en mutanten graag nog met elkaar praten op een rustige plek is hiervoor de lounge geschikt, die centraal ligt op de verdieping waar ook de slaapkamers en de game hall te vinden zijn. Ook staat er een bar waar altijd iets (zonder alcohol) te drinken is of een hapje te vinden valt.

48401di jul 18, 2017 10:05 pm
Lorelei Vagner Let it all out - Roran @ the toilets
Geen nieuwe berichten

Game Hall

Dankzij het hoge aantal aanvragen is er sinds enkele jaren ook een speelhal in de school geïnstalleerd. Hier staat al het nieuwste en modernste aan game apparatuur die helpt met het trainen van oog-handcoördinatie. Ook zijn er spellen waar je je gehele lichaam gebruikt, wat zeer goed is voor je uithoudingsvermogen.

26186zo apr 30, 2017 8:40 pm
Sam Michaelis Time to try something new

School - Lower Floor

 
Geen nieuwe berichten

Training Rooms

Zeer belangrijk voor het trainen van de mutanten zijn de training kamers. Deze zijn roestvrij en vuurbestendig van binnen en kunnen daarnaast ook tegen een flinke stoot. Ze zijn perfect om je krachten in los te laten en waarschijnlijk de meest gebruikte ruimtes van de hele school. De docenten Jean Grey, Pandora Aidan en Ethan Cain zijn hier vaak aanwezig om trainingslessen te geven.

37355vr aug 11, 2017 10:37 pm
Sverrir Björnsson There's a time to be rational, there's a time to fight.
Geen nieuwe berichten

Danger Room

De Danger Room is een van de belangrijkste ruimtes in de school. Hier worden gevaarlijke situaties gesimuleerd om de leerlingen op hun krachten te trainen. Ze worden hier voornamelijk op samenwerking getest, maar ook eigen kracht komt zo nu en dan aan bod. De ruimte mag alleen onder toezicht betreden worden.

882di aug 23, 2016 3:30 pm
Jamie Nicholls Danger Room Aanmeldingen
Geen nieuwe berichten

Basement

Ieder klassiek gebouw beschikt over een kelder en daar valt deze school ook onder. Hier wordt voornamelijk wijn en oude spullen opgeslagen, maar kan ook gemakkelijk als hangplek worden gebruikt omdat er stofbanken staan met oude tafels en stoelen die tot een meetingsplek kunnen worden omgebouwd.

26227za sep 23, 2017 2:12 pm
William Ventura Faithful Encounter ;; William

School - Outside

 
Geen nieuwe berichten

Horse Stable

Paarden kunnen een enorme uitlaatklep voor sommige mutanten zijn, vooral omdat paarden edele dieren zijn die vol zitten met trots, trots die mutanten nog wel eens nodig kunnen hebben. Het klinkt misschien raar maar paarden spelen een grote rol in het leren krijgen van vertrouwen in een ander. De stallen staan naast de school en zijn altijd open voor iedereen.

17105vr sep 08, 2017 5:16 pm
Lucy Lovell far from the eye of the hurricane || & alice
Geen nieuwe berichten

Animal Shelter

Niet alleen praten en trainen helpt de leerlingen om zich beter bewust van hun eigen emoties en mutatie te worden maar ook dieren spelen een grote rol qua therapie. Ze kunnen troost bieden die andere mutanten ze niet kunnen geven en bovendien zijn de katten en honden die hier rondlopen altijd in voor een knuffel, spelletje en een praatje ook al praten ze natuurlijk niet terug. Alhoewel...

24247di apr 11, 2017 2:58 pm
Shay Eriksen Human down| &Simon
Geen nieuwe berichten

Swimming Pool

Vlak bij de school staat er een apart, kleiner gebouw met daarin het zwembad. Het is ten alle tijden beschikbaar en met een glazen dak, dat overigens ook elektrisch uitschuifbaar is voor tijdens prachtige zomerdagen. Voor de leerlingen die zeewater vrees hebben, angst hebben voor kwallen of het gevoel van zand tussen hun tenen haten is dit een ideaal zwembad.

41386di mei 02, 2017 1:52 pm
Victor Valdés Fight the cold
Geen nieuwe berichten

Garden

Ben je het schoolleven zat en wil je even rusten, dan is daar ruimte voor in de tuin. Er is een grote bloementuin aangelegd tegen de school aan waar toch elke dag wel een paar leerlingen hun tijd doorbrengen. Bij zonsondergang, wanneer de tuin helder oranje verlicht wordt, is het een van de meest romantische plekken die je je kan voorstellen.

59538wo sep 13, 2017 9:26 pm
Wren Máraz Fake it 'til you make it [&Allen]
Geen nieuwe berichten

Greenhouse

Wie groene vingers heeft zal zich zeker thuisvoelen in de kas die in de tuin is aangelegd. Er groeien hier niet alleen mooie bloemen die verzorging nodig hebben, maar ook groenten en fruit die door de koks in de kantine gebruikt worden. Het is een belangrijkere plek dan de meeste mutanten zich realiseren.

17150zo okt 15, 2017 1:45 am
Sareth Levíson Your shirt has to go, but you can stay ~ Sareth
Geen nieuwe berichten

Arbor

Ergens buiten, tussen de bloementuin en de school, staat een bescheiden prieeltje. Het uitzicht vanaf dit prieel is indrukwekkend, om het gebouwtje daarmee nog meer uit te laten blinken als een must go plek. Als er iets romantischer is dan de rozen uit de tuin, dan is het dit.

33248di aug 08, 2017 7:49 pm
Soleil Vincze Skywatching [open]
Geen nieuwe berichten

Playground

Ook bevinden er zich op deze school jonge mutanten die zich niet alleen binnen maar ook graag buiten vermaken. De mutanten die zich niet graag vuil maken aan de schoonheid van de natuur, zoals het bos, maar toch buiten willen spelen staan hier onder andere de schommels, glijbanen en houten klimhuizen. Al zullen hier, vanzelfsprekend, niet alleen de jongere mutanten komen.

35340wo jul 26, 2017 6:10 pm
Soleil Vincze Here comes the sun
Geen nieuwe berichten

Sportfields

Van tennisvelden tot renbanen: alle soorten sportvelden zijn hier buiten het terrein te vinden. De sportvelden worden vaak gebruikt voor gymlessen in de zomer door Damian en Clyde, maar kunnen ook buiten de lessen om door leerlingen gebruikt worden.

28218wo mei 03, 2017 10:02 pm
Mattheüs Morlock A sad excuse || Devon

Genosha Island

 
Geen nieuwe berichten

Observatory

In de buurt van het strand, bij de kliffen, ligt een klein observatorium. Binnenin de koepel bevindt zich een grote telescoop, en omdat er geen luchtvervuiling in de buurt van Genosha Island is, zijn verschillende sterrenstelsels en planeten heel goed te zien vanaf dit punt! Veel leerlingen komen hier om samen romantisch naar de sterren de kijken en ook mutanten met astronomische mutaties zijn hier vaak te vinden.

16185di aug 22, 2017 1:03 pm
Valicity LaMontagne Reunion | Valicity
Geen nieuwe berichten

Beach

Heel Genosha Island wordt omringd door water, wat betekent dat er ook ergens een strand zit. Deze is niet ver van het schoolgebouw verwijderd en dus een standaard plek voor de leerlingen om rond te hangen. Het zachte zand en zoute water maken het tot een strand zoals elk ander. Het enige verschil is dat hier alleen maar mutanten komen.

98966ma nov 06, 2017 10:07 pm
Jacob Simmons [PLOT] ENDGAME
Geen nieuwe berichten

Forest

Naast de school en het strand is er ook een prachtig groen bos te vinden op Genosha Island. Dit is een perfecte plek om even afstand te doen van het drukke studenten leven en een rustige wandeling te maken. Of je gebruikt de rust juist om wat aan huiswerk te doen, zonder dat je constant gestoord wordt door andere mutanten.

1471464di aug 01, 2017 8:29 pm
Clarissa Mendoza Burn the sky down
Geen nieuwe berichten

Lake

In het bos ligt een groot meer. Tijdens de zomer kunnen de leerlingen hier zwemmen, in de winter wordt hier vaak geschaatst. Verder is het de ideale plek om rustig een wandelingetje te maken langs de oevers.

940wo aug 02, 2017 12:29 pm
Jezebel Childress Party hard
Geen nieuwe berichten

Skatepark

Heb je genoeg van de speeltuin of is dat speelterrein sowieso niks voor jou? Daar is het skatepark voor, de hardcore skaters! Scheur over de banen heen alsof je nooit anders gedaan hebt. Deze plek wordt voornamelijk in gebruik genomen door de hangjongeren die je hier laat in de middag, in de avond en 's nachts zal vinden.

24150wo apr 12, 2017 8:55 pm
Cole Braxton All we do is hide away
Ruins of Genosha Empty
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: