INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel
 

 A cup of green tea [closed]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aly Elsevier
Aly Elsevier
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
A cup of green tea [closed] Empty
BerichtOnderwerp: A cup of green tea [closed]   A cup of green tea [closed] Emptydi feb 27, 2018 2:22 pm

Can't stand the loneliness


Het werd eens tijd voor haar om gewoon mensen onder ogen te komen zonder schaamte, want ondanks dat ze zich er niet mee bezig wilde houden bleef ze om zich heen kijken of er geen bekenden waren. Dat terwijl haar buik nog niet eens zichtbaar was, tenminste niet onder een jas. Moest ze de jas uittrekken dan kon je wellicht een beetje zien maar het was nog niet extreem veel. Nu viel het nog te verbergen. Al was er ook een verandering die ze niet heel erg vond, ze kon namelijk weer vaker de lingeriewinkel bezoeken en dat zag ze als een goed iets.
Ze had dan ook wat tassen van lingeriewinkels naast haar hangen terwijl ze door het winkelcentrum liep en dat gaf haar wel een heerlijk gevoel, naast het feit dat er toch nog een lichte zorgen waren.

Diezelfde ochtend was ze ook nog een oude bekende tegen gekomen, iemand die ze nog kende van Italië maar die ze wel zag als een vriend (iets wat niet al te vaak voorkwam) en hij wist haar wel een baan aan te bieden. Nog zoals altijd was hij groot eigenaar van nachtclubs, maar hij was van Italië naar Zwitserland verplaatst gezien hij het liefst zaken deed met mutanten. Deels omdat hij zelf ook eentje was, maar geen hele sterke. Aly dacht zelfs dat hij zijn succes eerder te danken had aan geluk want erg slim was hij niet, maar het was wel een vriendelijke man. Helaas kon ze hem niet geven wat hij wilde en moest ze hem wel vertellen over haar situatie maar hij was alsnog bereid werk voor haar te bedenken. Ze zou later nog wat van hem horen.

Ze besloot om even rust op te zoeken in een rustig koffiehuis en daar haar telefoon te checken, maar ze had nog geen bericht. Met een zucht legde ze het ding weer weg en keek ze in het rond. Wel, het was fijn om even te zitten maar het was een beetje eenzaam, zeker aangezien er voor de rest geen eenzame mensen waren in de tent. Ze kon alleen niet extreem lang te been blijven, want dan werd ze moe. Dat was wel iets waar ze even aan moest wennen hoor want normaal was ze gewoon fit en had ze nergens last van. Gezien de warmte binnen moest ze eigenlijk haar jas wel uitdoen, iets waar ze alleen wel enkele moeite mee had. Toch deed ze het maar wel en toen ze dat deed kwam er ook een vrouw aanlopen. ”Kan ik misschien wat voor je doen?” Vroeg de vrouw met een zwart schort aan. ”Doe maar een groene thee,” Zei ze terug. Lekker gezond. Ze hing haar jas over de stoel heen en meteen gingen haar ogen weer even bedenkelijk over de mensen heen maar er was niemand die ze kende.

(voor Vee'tje)
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling

A cup of green tea [closed] Aly_Os10
We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Penelope Malone
Penelope Malone
Class 3
Aantal berichten : 58

Character Profile
Alias: Fauna
Age: 44
Occupation: Animal Shelter Owner
A cup of green tea [closed] Empty
BerichtOnderwerp: Re: A cup of green tea [closed]   A cup of green tea [closed] Emptyvr maa 02, 2018 7:36 pm


when you give me
those ocean eyes

Penelope had haar handen diep in haar zakken gestoken terwijl ze zich naar het bescheiden winkelcentrum begaf. Niet dat dat haar bescherming bood tegen de fel huilende wind, die alsnog dwars door haar heen sneed. De koude luchtstromen uit het oosten gedroegen zich net als dieren, met hun gejank en de beestachtige manier waarop ze aanvielen en dan weer gingen liggen. Dit was echter een beest wat zelfs Penelope nog niet had weten te temmen. De pensionhoudster probeerde haar gedachten af te brengen van hetgeen haast niet te negeren was; hoe er meedogenloos aan haar rode krullen werd getrokken en hoe de kou zich in ieder stukje schaars bedekte huid vastbeet.

Het koffiehuis. Daar had ze haar koers op gezet. Ze had een rustige plek nodig om haar boekhouding op orde te brengen, en thuis vroegen veel te veel andere dingen om haar aandacht. Ze gaf toe, haar gedachten waren nu eenmaal over het algemeen een afdwalend zooitje en bij een minst plezierige taak als boekhouding nam ze iedere afleiding die haar werd aangereikt dankbaar met beide handen aan. Het moest nu eenmaal gebeuren. Als dit het enige nadeel was van het in haar eentje runnen van Sundbergs dierenpension, dan nam ze dat voor lief. Dit leek haar in ieder geval een goede plek om neer te strijken en zich eventjes niet om haar dieren te hoeven bekommeren. Daarbij waren de warmte van het pand en de geur van versgemalen koffie meer dan uitnodigende factoren die haar over de streep trokken. Nadat ze haar tas had uitgeladen, haar jas in de stoel had gelegd en een cappuccino op haar nam had staan, moest ze er toch echt aan toegeven en begon ze, met haar bankafschriften binnen handbereik, een tal aan tabelletjes in te vullen.

Enige tijd later verloor ze haar focus. Ze merkte pas dat haar gedachten waren afgedwaald toen ze oogcontact maakte met het meisje dat een tafel verderop zat. Ze legde haar pen, waarmee ze tegen haar kin had zitten tikken, neer naast haar papier en glimlachte naar haar. Het zag eruit alsof ze ergens op wachtte, maar nu kon Penelope zich herinneren dat het meisje zonet besteld had. Was het geen groene thee geweest? Ze had geen enkele intentie in haar privacy rond te wroeten, maar ondanks de vele tassen die haar omringde, leek iets aan haar te verraden dat ze niet helemaal gelukkig was. Je kon zeggen over Penny's korte spanningsboog wat je wilde, maar opmerkzaam en aandachtig was ze wel. Deze informatie had ze binnen enkele seconden gewonnen, en nu was het tijd om een beslissing te maken. Zou ze het meisje alleen laten met haar malende gedachten of zou ze proberen haar wat minder alleen te laten voelen? 'Laat me weten hoe die groene thee hier is,' was eruit voor ze er erg in had, 'dan wordt dat misschien mijn volgende bestelling.' Haar kalmerende stem zorgde er al voor dat ze zich verontschuldigde voor het 'afluisteren' van de order van het meisje, en haar warme glimlach gaf hopelijk aan dat ze haar uitnodigde voor een gesprek. Mits ze daar behoefte aan had.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A cup of green tea [closed]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: